Informasjonssenter

Her vil vi prøve å gi deg så mye informasjon som mulig.

Åpningstider

Dørene åpner 19:00, akkurat i tide til middag! Maten serveres frem til 21:00. Barene stenger 02:00 og du kan nyte de siste edle dråpene frem til 02:30. Da er kvelden slutt og festen over. Benytt timene under arrangementet til å anskaffe deg plass på et lokalt nachspiel.

Baren er åpen for alle og bonger får du kjøpt på arrangementet. Har du ikke kjøpt billetter enda? Hva venter du på?!

Reservasjon av bord

Er dere 6 personer (eller fler)? Reserver bord uten kostnad. Dra med deg venner og bekjente og sett sammen et lag til konkurranser!

Bedriftskunde? Vi tilbyr faktura til bedriftskunder. Bestill bord til deg og dine medarbeidere helt gratis (selve reservasjonen er gratis. Alle må kjøpe inngangsbillett).

Billetter

Billetter kjøpes på forhånd via Ticketmaster eller på telefon 95 44 95 47. Gruppebestillinger til bedrifter eller større grupper gjøres pr. telefon.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Hva blir det å spise?

Vær oppmerksom på at kun de som har kjøpt inngangsbillett med matservering vil få tilgang til en lekker tallerken med pølser, potetmos, sauerkraut og salat. All maten er av tysk kvalitet og direkteimportert fra Storcash i Bergen.

Middagen består av: 1 Pretzel, potetsalat, sauerkraut og ca 300g med variert pølse. En av pølsene blir en ekte bratwourst!

Hvor er festen?

Oktoberfest i Vest arrangeres i Ågotneshallen på Ågotnes (ca. halvveis til Øygarden). Se kartet til venstre for veibeskrivelse.

Trenger du transport? Spør en venn! Taxi er også et alternativ. Vi anbefaler A-Taxi – 55 90 10 90.

Hvem slipper inn?

Arrangementet har en nedre aldersgrense på 18 år (og en øvre aldersgrense på 109 år). Dette er på grunn av alkoholservering. Nå tenker du sikker; «Hva? Alkohol på Oktoberfest?». Det er vel en SELVFØLGE! Vi har serveringsrettigheter til øl og vin, men tilbyr også alkoholfrie alternativer som brus og alkoholfritt øl/cider.

Utenom overnevnte er det kun personer med gyldig billett og legitimasjon som slipper inn på arrangementet.

Bedriftskunde?

Ta med bedriften på Oktoberfest! Vi tilbyr faktura til bedriftskunder. Bestill bord til deg og dine medarbeidere helt uten ekstra kostnad.

Ønsker du noe mer? Kontakt oss for en hyggelig prat. For hva er vel bedre en en god gammeldags «fyllekule» med alle kollegaene fra jobben?

Spesielle behov?

Dersom du har spesielle behov som matallergi, er rullestolbruker eller simpelthen mangler en skrue, gjør vi det vi kan for å legge til rette for deg! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning.

Hvor kjøper jeg kostyme?